
امروزه کاشت ناخن در بین خانمها بسیار رایج شده، گاهی کاشت ناخن فقط برای زیبایی دستها است و گاهی به دلیل مشکلات ناخنها و برای پوشاندن این عیبها از این روش بهره میبرند. همانطور که میدانید بالاخره هر روشی که برای زیبای یا هر چیز دیگر استفاده میشود مزایا و معایبی دارد. کاشت ناخن برای افرادی که دارای ناخنهای ضعیف هستند و عادت به جویدن ناخن دارند بسیار مناسب و کاربردی است.
برای افرادی که از عمل کاشت ناخن استفاده میکنند، بهتر است در مورد ابزار و مواد کاشت ناخن اطلاعاتی داشته باشند و زیر نظر متخصص این کار را انجام دهند. بهطورمعمول کاشت ناخن توصیه نمیشود و تا جای امکان باید از این عمل خودداری کرد اما برای افرادی که بهطور ژنتیکی ناخنهایشان مشکلدارند و یا ناخن آنها از ظاهر خوبی برخوردار نیست این عمل انجام میشود آنهم بهصورت موقت و با در نظر گرفتن نکات ایمنی.
کاشت ناخن قالبی:
یکی از بیکیفیتترین روش کاشت ناخن، کاشت ناخن قالبی است. بهتر است تا جای امکان از این روش خودداری کنید. به این دلیل که در این روش از کشیدن سوهان بر روی ناخن استفاده نمیشود ناخن بعد از مدت کوتاهی بهاصطلاح هوا میگیرد.
استفاده از این روش برای افرادی که ناخن پراکنده و یکشکل ندارند توصیه نمیشود و تنها به دلیل زیباتر شدن ناخنها و همچنین یکدست شدن آنها از روش قالبی استفاده میشود ، البته باید این موضوع را در نظر گرفت که این نوع کاشت ضخیم است.

کاشت ناخن پودری:
ازلحاظ زیبای و مقاومت کاشت ناخن پودری در جایگاه اول قرار دارد. در این روش ابتدا ناخن مصنوعی را روی ناخن میچسبانند و آن را به میزان دلخواه شما کوتاه میکنند، سپس شروع به زدن ضد قارچ و مواد میکنند. در آخر نیز با دقت فراوان شروع به سوهان کشی میکنند. برای خانمهای که خیلی صبر و وقت ندارند این روش توصیه نمیشود.
کاشت ناخن ژلهای:
این روش همانند روش پودری است، پس از زدن مواد ضد قارچ ، مواد ژلهای را میزنند و دست را درون دستگاه یو وی میگذارند تا خشک شود.
مزیت این روش این است که ناخنها هیچ آسیبی نمیبینند درواقع به خاطر اینکه ناخن رشد میکند فرد نیاز به ترمیم پیدا میکند درنتیجه ناخن سالم میماند.